Translate

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τα λειαντικά EKAMΑΝΤ ξανά στην γκάμα της Unicut

 

Μετά απο αρκετά χρόνια απουσιάς των λειαντικών της σουηδικής ΕΚΑΜΑΝΤ από την γκάμα των προϊόντων μας και μετά απο ώριμη σκέψη καταλήξαμε ότι δεν θα μπορούσε μία τόσο αξιόλογη εταιρία να απουσιάζει απο την ελληνική αγορά.

Ο κύριος λόγος που σταμάτησε η εταιρία μας την εισαγωγή των λειαντικών ΕΚΑΜΑΝΤ πρίν μερικά χρόνια ήταν η αναζήτηση οικονομικότερων λύσεων στην λείανση. Σήμερα, αποφασίσαμε η επιλογή των προϊόντων μας να γίνεται με βάση την αρχή "value for money" και τα λειαντικά EKAMANT αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω!!

Αρχικά η γκάμα θα περιλαμβάνει ρολά κόκκινου σμυριδόχαρτου RKEO, ρολά σμυριδόπανου ΕΚΑ400J, κόκκινους δίσκους λείανσης RKEOV , μία σειρά "FINE" λειαντικών σε δίσκους EKAFILMV και τέλος ρολά φινιρίσματος EKA SILVER.

Η παραγγελία μας είναι ήδη στην γραμμή παραγωγής και σε δέκα ημέρες θα έχουμε την χαρά να παραλάβουμε την πρώτη παρτίδα και να ξεκινήσουμε την προώθηση της στην αγορά.

Για παρουσίαση των προϊόντων και για δείγματα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310784610 ή στείλτε μας e-mail στο info@unicut.gr.
Unicut | Γεωργουλάκος Αντώνιος & Σια ΟΕ  Τηλ. 2310 784 610 - FAX 2310 782 103 Κολοκοτρώνη 13 - Διαβατά - Θεσσαλονίκη
                                                      e-mail: info@unicut.gr  |   www.unicut.gr  |   www.e-unicut.com
Τροχείο Κοπτικών Εργαλείων Στη Θεσσαλονίκη - Κοπτικά Εργαλεία Ξύλου - Πριονοκορδέλες - Τρυπάνια - Κοπτικά Ρούτερ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου