Translate

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ποιότητα και Σωστή χρήση δίσκων BSP

Οι δίσκοι της BSP είναι κοπτικά εργαλεία που κατασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές και με τα καλύτερα υλικά. Έχουν όλοι δόντια καρβιδίου και μπορούν να κόψουν ξύλο, νοβοπαν, μελαμίνες, πλαστικό, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα(όπως το αλουμίνιο)  και πολλά άλλα υλικά.

Προορίζονται για σκληρή βιομηχανική χρήση  σε τεμαχιστικές  γωνιάστρες , σβουρογωνιάστρες , Radial, δισκοπρίονα, φαλτσοπρίονα , σβούρες και σε διάφορα άλλα μηχανήματα ξυλουργικά και μη.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί  Ιταλοί κατασκευαστές επιλέγουν την Bsp ως προμηθευτή τους για τα κοπτικά εργαλεία που  τοποθετούν σε καινούρια μηχανήματα. Με το σωστό κοπτικό εργαλείο αναδεικνύεται το μηχάνημα σας και δεν δημιουργούνται παραπάνω φθορές απο αυτές που έχει προβλέψει  ο κατασκευαστής.

Για να χρησιμοποιήσετε όμως τους δίσκους κοπής της Bsp έτσι όπως πρέπει και να έχετε  ένα τέλειο αποτέλεσμα κοπής , πρέπει  εφαρμόζετε τους παρακάτω κανόνες.

  1.  Ελέξτε την κατάσταση και τα κενά του άξονα που θα τοποθετηθεί ο δίσκος
  2.  Οι δίσκοι θα πρέπει να βιδώνονται στον άξονα με φλάτζες που καλύπτουν τουλάχιστον το 1/3 της επιφάνειας του δίσκου, οι οποίες  είναι ρεκτιφιαρισμένες  να εφάπτονται άψογα με τον δίσκο και τον άξονα.
  3. Το μηχάνημα δεν πρέπει να δημιουργεί δονήσεις κατα την λειτουργία του.
  4. Όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιείτε προωθητήρα.
  5. Να καθαρίζετε συχνά την επιφάνεια του δίσκου.
  6. Ο δίσκος πρέπει  να προεξέχει απο το τεμάχιο κοπής τουλάχιστον 10mm
  7. Να επιλέγετε την UNICUT για το τρόχισμα των κοπτικών εργαλείων για μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους και για τέλεια κοπή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα της BSP και για τεχνικά θέματα καλέστε μας στο 2310 784 610 , στείλτε φαξ στο 2310 782 103 ή e-mail στο info@unicut.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου