Translate

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί Blog..

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

          Αυτή είναι η πρώτη ανάρτησή μου στο blog που δημιούργησα σήμερα και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά μπερδεμένος με τον τρόπο που λειτουργεί και με την διαμόρφωσή του. Κάθε αρχή και δύσκολη όμως και πιστεύω με τον καιρό να το φέρω εκεί που θέλω.
          Ο λόγος που αποφάσισα να δημιουργήσω έναν χώρο συζητήσεων με αναφορά και στην εταιρεία μας UNICUT (www.unicut.gr) είναι η ανάγκη για νέες ιδέες , κίνητρα και λύσεις που έχουμε όλοι οι επαγγελματίες νέοι και παλιοί. Θέλω σιγά σιγά να κάνω αυτό το blog έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων και λύσεων που θα αφορούν την παραγωγική διαδικασία και συγκεκριμένα τον τομέα της κοπής προϊόντων.
        Πολλοί ακούγοντας τις λέξεις τροχείο , κοπτικά εργαλεία , δίσκος κοπής κ.α. θεωρούν ότι οι εταιρίες του κλάδου μας απευθύνονται μόνο σε ξυλουργούς και άντε και σε κανέναν σιδηρουργό. Δεν θα διαφωνούσα εν μέρει διότι τα ξυλουργεία ήταν ανέκαθεν οι πιο μεγάλοι πελάτες μας άλλα δεν απευθυνόμαστε μόνο σε αυτούς . Το θέμα της κοπής αφορά και πάρα πολλά άλλα επαγγέλματα όπως την βιομηχανία τροφίμων , τις εταιρίες ανακύκλωσης  , τα συσκευαστήρια  , τις βιομηχανίες επεξεργασίας πλαστικού , τα τυπογραφεία κ.α.
      Δεν είμαστε εδώ λοιπόν για να εξυπηρετήσουμε έναν συγκεκριμένο κλάδο , δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις σε συγκεκριμένους επαγγελματίες , δεν είμαστε εδώ για να προβάλουμε απλά την εταιρεία μας . Αυτό το blog έγινε για να μιλήσουμε για την κοπή , όπου και αν αυτή πραγματοποιείται, και για να αλλάξουμε,μέσα από αναρτήσεις και σχόλια, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τους όρους "κρίση" , "επαγγελματισμός" , "συνεργασία"  και "τιμιότητα".
   
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας .

Γεωργουλάκος Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου